UW VOEDINGSDESKUNDIGE

Mijn naam is Carla Schaeffers

Als gediplomeerd voedingsdeskundige  heb ik mijn passie gevonden in wat ik nu doe: Het coachen van mensen naar een gezond gewicht. Als ervaringsdeskundige weet ik  dat het bereiken en behouden van een gezond evenwichtig levenspatroon best een opgave kan zijn. Maar je staat er niet alleen voor. Samen gaan we aan de slag met jouw voedingspatroon en ik begeleid je naar je gewenste gewicht. Ik ben sinds vijf jaar voedingsdeskundige maar voeding heeft me altijd al geinteresseerd en geinspireerd.

Na jaren in een rolstoel en niet kunnen sporten, zaten er ook bij mij de nodige kilootjes teveel aan. Vanwege lichamelijke beperkingen in het sporten was het een zoektocht om het juiste dieet te vinden en ben ik uiteindelijk .bij Powerslim uitgekomen.

Door mijn persoonlijke ervaring heb ik een groot inlevingsvermogen en ken ik alle mogelijke valkuilen.Nu heb ik mij toegelegd op het coachen van mensen die ook af willen vallen met Powerslim.

Ik wil mijn kennis en ervaring graag uitdragen in mijn praktijk  om op een verantwoorde, effectieve manier jou te motiveren zodat jij een mooi eindresultaat kunt behalen.